Dom Visa Orden Från Ali (radiAllahuanhu)

Ali (radiAllahuanu) den fjärde kalifen efter profeten Muhammed (Sallallahu aleyhi wa sallam)

stod vid en grav med sin kompanjon och sa om dom hade en chans att komma tillbaka vad skulle dom göra?

kompanjonen sa: dom skulle inte göra nåt förutom goda gärningar dom skulle ändra sina liv helt och dom skulle akta sig från allt haram

Ali (radiAllahuanu) som var en mycket vis man gav ett mycket smart svar, han sa : Om de inte ska vara dom (eftersom dom kommer aldrig få tillbaka sina liv) låt det då vara Du eftersom du lever.

Och eftersom du läser det här, betyder det att du är vid liv,

och det betyder att du har fortfarande din chans, det är inte försent, Whallahi det är inte försent, du har fortfarande tid att vända dig till Allah och be om förlåtelse för dina synder,

du har fortfarande tid att ändra ditt liv,  även om du levt hela dit liv..ja exakt hela ditt liv i synder så har du fortfarande en chans,

men du kanske inte känner det, det är för att shytan vill inte att du ska vända till till Allah och be om förlåtelse, han vill att du ska följa med han in i helvetet och vara där för evigt.

men vänta.. forsätt läsa.. jag har en mycket mycket mycket god nyhet min syster och bror.. man kan inte läsa det som du snart kommer läsa utan att bli glad.. utan att få hopp!, är du beredd ?

här kommer det ,

Allah (den upphöjde) säger i koranen :

[39:53] SÄG [Muhammad] till Mina tjänare: ”Om ni har gjort orätt mot er själva genom att överträda [Mina bud], misströsta då inte om Guds nåd. Gud förlåter alla synder; Han är Den som ständigt förlåter, Den som ständigt visar barmhärtighet!”

Allahoakbar!!

Allah (den upphöjde) pratar till dig!  till dig som har gjort så många synder även om du gjort dom smutsigaste synderna så säger Allah ge inte upp hoppet om att Allah kan förlåta dig.. för Allah förlåter alla synder , den som ständigt förlåter sa han.. och visar barmhärtighet..

ser du! Allah vill förlåta dig.. han är Den mest barmhärtige!  och ändå så visar vi ingen respekt för Allah (den upphöjde) vi visar mer respekt till skapelsen än skaparen. vi säger att vi älskar Allah (den upphöjde)  men säg det inte bara visa det! ha kärleken i ditt hjärta på din tunga och i din handlingar

det är dags nu min bror.. min syster de är dags nu att du ställer dig upp, de är dags nu att du ändrar ditt liv, det är dags nu. just nu , för tänk dig om dödsängeln skulle smyga bakom dig nu, och rycka ut din själ ur din kropp just nu! och vi skulle ta  med oss alla synderna vi har i vår väska till Allah (den upphöjde) hur skulle det va?

det är dags nu innan det är försent, be till Allah att han ska öppna ditt hjärta och fylla det med islam och kärlekt till Honom och hans profeter och deras budskap, Allah är den som svarar på den uppriktges bön Whallahi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: